Greenall’s Blood Orange Gin og Ingefærøl

Greenall’s Blood Orange Gin og Ingefærøl

Greenall’s Blood Orange Gin og Ingefærøl passer godt sammen. Her har vi brukt Double Dutch Ginger Beer som er ganske kraftig på smak og duft.

Det er godt med både dehydrerte skiver av blodappelsin og litt stjerne anis i.

Greenall’s Blood Orange Gin og Ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Stikk 1-3 skiver dehydrert blodappelsin ned i glasset etter smak. Ha i stjerneanisen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden mixer og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Greenall’s Blood Orange Gin og Ingefærøl passer godt sammen. Her har vi brukt Double Dutch Ginger Beer som er ganske kraftig på smak og duft.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.