Bilde av en Gin og Tonic med Tanqueray No. Ten Grapefruit & Rosemary Gin

Gin og Tonic med Tanqueray No. Ten Grapefruit & Rosemary Gin

Denne utgaven av en Gin og Tonic med Tanqueray No. Ten Grapefruit & Rosemary Gin gjør virkelig stas på ginen. Vi valgte den nøytrale Three Cents Tonic Water. Denne får ginen til å skinne. The Bitter Truth Grapefruit Bitters sørger for litt dybde.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Sofiero Highballglass fra Orrefors
417,00

Vakkert Highball Glass fra Orrefors. De dype kuttene i krystallglasset gir glitrende refleksjoner og er en signatur for hele serien Sofiero. Samlingen ble designet av Gunnar Cyrén i 1961, og dette Highball-glasset er en moderne tolkning av seriens tidligere tidløse glass og vaser. Krystall. Kapasitet: 41cl. Høyde: 15cm.

Se mer*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Tanqueray No. Ten Grapefruit & Rosemary Gin

Nøkkelord: GT
Servings 1

Slik går du frem

  • Fyll glasset med is
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset.
  • Stikk en kvast rosmarin i glasset
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes
Denne utgaven av en Gin og Tonic med Tanqueray No. Ten Grapefruit & Rosemary Gin gjør virkelig stas på denne ginen.

Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med Tanqueray No. Ten Grapefruit & Rosemary Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.