Gin og Tonic med Rhubarb Triangle Gin

Gin og Tonic med Rhubarb Triangle Gin

Gin og Tonic med Rhubarb Triangle Gin er rund og full av sødme, og veldig god på denne måten. Liker du rabarbra vil du elske denne GT’n.

Her får denne med rabarbratonic, og rabarbra som garnityr, og det er fremdeles ikke for mye. Vi brukte dehydrert rabarbra fordi det var det vi hadde, men her er det nydelig også med frisk rabarbra. Se under for beskrivelse av hvordan du kan gjøre det.

Gin og Tonic med Rhubarb Triangle Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Er det rabarbra sesong så skjærer du en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg. I denne brukte vi dehydrert rabarbra fordi det var det vi hadde.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i rabarbraen i biter fordelt i glasset, legg den lange stengelen mer i toppen eller rundt som pynt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.