Gin og Tonic med Rhubarb Triangle Gin er rund og full av sødme, og veldig god på denne måten. Liker du rabarbra vil du elske denne GT’n.
Her får denne med rabarbratonic, og rabarbra som garnityr, og det er fremdeles ikke for mye. Vi brukte dehydrert rabarbra fordi det var det vi hadde, men her er det nydelig også med frisk rabarbra. Se under for beskrivelse av hvordan du kan gjøre det.
Gin og Tonic med Rhubarb Triangle Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Rhubarb Triangle Gin
- 8 cl The Headless Horseman rhubarb tonic water
- Rabarbra
Dette trenger du
Pynt med
- Rabarbra
Slik går du frem
- Er det rabarbra sesong så skjærer du en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg. I denne brukte vi dehydrert rabarbra fordi det var det vi hadde.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
- Legg i rabarbraen i biter fordelt i glasset, legg den lange stengelen mer i toppen eller rundt som pynt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr