Gin og Tonic med Resept XVII og melonsaft

Gin og Tonic med Resept XVII Gin og melonsaft

Del med andre ginteresserte:

En Gin og Tonic med Resept XVII Gin og melonsaft balanserer du så søt eller frisk du vil. Dette er en GT som kan passe veldig godt til de som liker noe søtt.

I denne laget jeg melonsaft av honningmelon, silte av, og blandet med sukkerlake. Resept XVll Gin, fra Det Norske Brenneri i Grimstad, er en cocktailgin med mye smak som fint holder stand i alle disse smakene. Det er flott å pynte med melonkuler, så husk å lage noen fine kuler før du har laget saft av hele melonen.

Om honningmelonen er veldig søt og moden vil du kanskje ikke ha i sukkerlake. Jeg bruke like deler sukkerlake og melonsaft og resultatet ble veldig godt. Og min melon var faktisk veldig søt. Kommer an på hva du har lyst på akkurat i dag.

Gin og Tonic med Resept XVII Gin og melonsaft er perfekt hvis du vil ha en G&T litt utenom det vanlige.

Gin og Tonic med Resept XVII Gin og melonsaft

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Pynt med

  • Melonkuler

Slik går du frem

  • Finn frem melon og kjør 1/4 melon i blender/ med stavmikser og lag melonkuler til garnityret. Tre kulene på cocktailpinnen så du har det klart.
  • Mål opp gin og melonsaft og evt sukkerlake rør dette sammen med is i 20 sekunder. om du ikke bruker sukkerlake kan du blande rett i GT-glasset.
  • Hell innholdet fra røreglasset over i glasset om du har brukt røreglass.
  • Mål opp tonic. Hell dette i glasset.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg cocktailpinnen med melonkuler i glasset.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic.
Skriv ut
Forberedelser: 15 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.