Gin og Tonic med MAeCO Italian Premium Dry Gin

Gin og Tonic med MAeCO Italian Premium Dry Gin

Denne utgaven av en Gin og Tonic med MAeCO Italian Premium Dry Gin er deres “best serve”. Det er ikke så rart, Fever-Tree Mediterranean Tonic Water er jo en perfekt match for italienske gin.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Gin og Tonic Glass 63cl 4-pk fra Spiegelau
399,00

Glassene er laget av finkrystall og er en perfekt gave til noen som elsker G&T. Kommer i en flott eske med spennende oppskrifter på fire ulike typer Gin & Tonic.

Kjøp nå *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med MAeCO Italian Premium Dry Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær en båt av lime
  • Mål opp gin, og tonic, og hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i limebåten. Hvis du vil ha mer smak av lime kan du presse noen dråper limesaft over glasset.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med MAeCO Italian Premium Dry Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.