Gin Mint Julep med Tanqueray London Dry Gin er forfriskende og leskende og usannsynlig godt. Tanqueray passer godt sammen med mint og ingefærøl også.
Fever-Tree Premium Ginger Beer er et ingefærøl med intens smak og duft. Helt nydelig i denne drinken. Her må jeg visst bare gjenta meg selv; elsker du Mojito – så elsker du denne.
Gin Mint Julep med Tanqueray London Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Tanqueray London Dry Gin
- 2-3 cl Sukkerlake
- 8 cl Fever-Tree Premium Ginger Beer
- 1 Lime
- 8-10 blader Mynte
Dette trenger du
- Tanqueray London Dry Gin
- Fever-Tree Premium Ginger Beer
- Sukkerlake
- Målebeger
- Moscow Mule kopp i kobber eller høyt bredt glass
- Lime
- Mynte
- Knust is
- Røreglass
- Mudler
Pynt med
- 1-2 Limebåt
- 1 kvast Mynte
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke. Del i to og skjær 1-2 smale båter.
- Mål opp gin og sukkerlake og ha dette sammen med mynten i et røreglass. Dersom du skal lage bare en cocktail kan du gjøre det rett i glasset.
- Klem limesaften ut av de gjenværende bitene av lime rett i røreglasset. Om du vil kan du legge bitene i glasset og mudle med dem. Det er da lurt å dele de opp i smalere båter.
- Sil over i glasset
- Fyll opp med knust is til kanten av glasset
- Mål opp ingefærøllet i glasset (ene), bruk gjerne måleglass. Rør forsiktig rundt. Etterfyll evt mer is / ingefærøl.
- Legg i noen mynteblader eller en kvast som du gir en lett dask for å få frem duften. Pynt gjerne med en smal båt eller to med lime.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din cocktail blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden ingefærøl og garnityr
1