Mint Julep med Tanqueray London Dry Gin

Gin Mint Julep med Tanqueray London Dry Gin

Gin Mint Julep med Tanqueray London Dry Gin er forfriskende og leskende og usannsynlig godt. Tanqueray passer godt sammen med mint og ingefærøl også.

Fever-Tree Premium Ginger Beer er et ingefærøl med intens smak og duft. Helt nydelig i denne drinken. Her må jeg visst bare gjenta meg selv; elsker du Mojito – så elsker du denne.

Gin Mint Julep med Tanqueray London Dry Gin

Nøkkelord: Gin Mint Julep

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Pynt med

  • 1-2 Limebåt
  • 1 kvast Mynte

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke. Del i to og skjær 1-2 smale båter.
  • Mål opp gin og sukkerlake og ha dette sammen med mynten i et røreglass. Dersom du skal lage bare en cocktail kan du gjøre det rett i glasset.
  • Klem limesaften ut av de gjenværende bitene av lime rett i røreglasset. Om du vil kan du legge bitene i glasset og mudle med dem. Det er da lurt å dele de opp i smalere båter.
  • Sil over i glasset
  • Fyll opp med knust is til kanten av glasset
  • Mål opp ingefærøllet i glasset (ene), bruk gjerne måleglass. Rør forsiktig rundt. Etterfyll evt mer is / ingefærøl.
  • Legg i noen mynteblader eller en kvast som du gir en lett dask for å få frem duften. Pynt gjerne med en smal båt eller to med lime.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din cocktail blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden ingefærøl og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.