Dry Martini med Boodles Gin London Dry er både tørr, smakfull og stilig. Denne ginen er perfekt dersom du liker en sitrusfokusert Martini. Sammen med Martini Extra Dry vermut blir resultatet perfekt.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Dry Martini med Boodles Gin London Dry
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 20 sekunder.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skjær av 2-3 cm av skallet på frukten du skal ha som garnityr.
- Vri skallet over glasset for å få ut oljene før du slipper skallet ned i glasset.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.