Basil Cucumber G&T med Osmoz Citrus Gin har blitt min nye favoritt-Gin og Tonic. Årsaken er enkel: Dette er en drink som gir deg perfekt balanse mellom syrlighet og sødme (lime og sukkerlake) og bitterhet og søt sitrus (tonic og gin,) med et innslag av urter. Dette må være G&T sitt svar på Kinderegg.
Skulle du velge å bruke frisk limesaft, må du doble mengden med sukkersirup. En nøytral tonic som Double Dutch Indian Tonic Water eller Fever-Tree Premium Indian Tonic Water er perfekt til denne drinken.
Basil Cucumber G&T med Osmoz Citrus Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Osmoz Citrus Gin
- 10 cl Double Dutch Indian Tonic Water eller
- Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- 1 ss Sukkerlake
- 1 ss Rosies Lime
- 3 skiver Agurk
- 3 blader Basilikum
Dette trenger du
Pynt med
- Agurk
- Basilikum
Slik går du frem
- Mål opp gin, tonic, sukkerlake og limesaft. Hell dette i glasset.Dersom du velger frisk limesaft må du doble mengde med sukkerlake.
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Skjær tre skiver agurk og klipp av tre friske basilikumblader. Stikk dette ned i væsken.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1