Bareksten Double Gin og Fentimans Rhubarb Tonic er en nydelig kombinasjon. En stjerneanis som garnityr gir det lille ekstra.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Bareksten Double Gin og Fentimans Rhubarb Tonic
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bareksten Double Gin
- 8 cl Fentimans Pink Rhubarb Tonic Water
- Stjerneanis
Dette trenger du
Pynt med
- Stjerneanis
Slik går du frem
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Ha i stjerneanisen. Dersom du ønsker MYE lakris/anis smak har du den i først, ønsker du et hint av anis, har du den i til slutt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr. Vær oppmerksom på at stjerneanis avgir mye smak over tid.
Bareksten Double Gin og Fentimans Rhubarb Tonic er en nydelig kombinasjon. En stjerneanis som garnityr gir det lille ekstra.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1