Bareksten Double Gin og Fentimans Rhubarb Tonic

Bareksten Double Gin og Fentimans Rhubarb Tonic

Bareksten Double Gin og Fentimans Rhubarb Tonic er en nydelig kombinasjon. En stjerneanis som garnityr gir det lille ekstra.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Bareksten Double Gin og Fentimans Rhubarb Tonic

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Pynt med

  • Stjerneanis

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ha i stjerneanisen. Dersom du ønsker MYE lakris/anis smak har du den i først, ønsker du et hint av anis, har du den i til slutt. 
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr. Vær oppmerksom på at stjerneanis avgir mye smak over tid.
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Bareksten Double Gin og Fentimans Rhubarb Tonic er en nydelig kombinasjon. En stjerneanis som garnityr gir det lille ekstra.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.