17 mai GT med Oslo Håndverksdestilleri Gin

17 mai GT med Oslo Håndverksdestilleri Gin

Med 17 mai GT med Oslo Håndverksdestilleri Gin får du en nydelig, frisk og vakker Gin og Tonic. Denne vil bli likt av alle, både gin elskere og de som ikke er så glad i einersmaken.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Uten at det koster deg noe ekstra.

17 mai GT med Oslo Håndverksdestilleri Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Pynt med

  • Sitronmelisse
  • Bringebær

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i bringebær og stikk en kvast av urten i glasset elegant på toppen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Med 17 mai GT med Oslo Håndverksdestilleri Gin får du en nydelig, frisk og vakker GT. Denne vil bli likt av alle, både gin elskere og de som ikke er så glad i einersmaken.

Likte du denne oppskriften på en 17 mai GT med Oslo Håndverksdestilleri Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.