Nyheter om Gin Mars 2022

Nyheter om gin & sånn – Mars 2022

I mars 2022 utgaven av Nyheter om gin & sånn kan du blant annet lese at Brennevinsgrova Premium Gin vinner i World Gin Awards og at Schweppes Selection Tonic & Hibiscus nå er tilgjengelig i Norge.

Schweppes Selection Tonic & Hibiscus – nå i Norge

Schweppes Selection Tonic & Hibiscus
Schweppes Selection Tonic & Hibiscus. (Bilde: produsenten)

Schweppes Selection Tonic & Hibiscus er det nyeste tilskuddet i miksere fra Schweppes. Vi har tidligere omtalt denne. Du kan lese vår omtale ved å klikke på linken over. Tonicen er inspirert av den fargesterke hibiscusblomsten som vokser naturlig i varme og tropiske klima. Smak og aroma gir et hint av frukt og blomster.

Hibiscus-blomsten er også kjent som hawaiirose, og nye Schweppes Selection Tonic & Hibiscus tar inspirasjon fra blomstens særegne rød-rosafarge, sier Hilde Christin Rød, ansvarlig for Schweppes hos Ringnes.

Større flasker

Tonic & Hibiscus får en helt ny og større flaske på 45cl, og kommer for første gang med skrukork. Senere i år kommer også Schweppes Selection Tonic & Pink Pepper på slike flasker.

Disse flaskene representerer den høye kvaliteten på produktet, og forbrukertester har også vist at mange ønsker seg både større flasker og skrukork. Med Schweppes Selection Tonic & Hibiscus og den nye Pink Pepper gir vi folk begge deler, sier Rød.

Veilledende pris er 38,50.

Brennevinsgrova Premium Gin vinner i World Gin Awards 2022

Brennevinsgrova Premium Gin
Brennevinsgrova Premium Gin (Bilde: Produsenten)

Norske Brennevinsgrova Premium Gin er kåret til beste norske moderne gin i World Gin Awards 2022. Rent personlig synes jeg at dette er velfortjent. Dette er en superb gin hvis du liker gin med innslag av krydder. Les mer i vår omtale av Brennevinsgrova Premium Gin.

Spiritmuseum i Stockholm med ginutstilling og bar

Spiritmuseum i Stockholm
Spiritmuseum i Stockholm. (Bilde: spritmuseum.se)

Det finnes i dag mer enn 60 svenske ginprodusenter. Nå får de sitt eget museum i Stockholm – med bar. Foruten en omvisning på museet kan du booke ginsmaking. Det er fullt mulig å booke en privat visning som inkluderer en svensk Gin og Tonic. Prisen er 250,- svenske kroner, inkludert drikke. Se https://spritmuseum.se/besok-museet.

Hernö Gin Bar nominert til beste nye cocktailbar i Sverige i 2021.

Hernö Gin Bar nominert til beste nye cocktailbar i Sverige 2021 - Nyheter om gin & sånn - Mars 2022
Hernö Gin Bar nominert til beste nye cocktailbar i Sverige 2021. (Bilde: Hernö)

Bartender Choice Awards anses som den mest prestisjefylte i Norden, og det er de som har nominert Hernö Gin Bar. De har faktisk også blitt nominert som “Best Product Global”. Kåringen foregår i april 2022.
Baren ligger i Hornsgatan 1 i Stockholm og høres vel ut til å være et sted man må besøke om man er i det området fremover.
Fra januar 2022 åpnet de også lunchservering med nordisk tilsnitt og med inspirasjon fra kveldsserveringen. Vi ser med spenning frem til neste Stockholmstur.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.