Nye gin i spesialutvalget på Vinmonopolet 15 november 2021

Nye gin i spesialutvalget på Vinmonopolet 15 november 2021

Del med andre ginteresserte:

15 november 2021 kom det igjen nye gin i spesialutvalget på Vinmonopolet. I spesialutvalget kommer det gjerne svært få flasker, og det kan være om å gjøre å være rask for å få tak i disse.

Disse varene har lav tilgjengelighet – det er virkelig få av de. Det er et bittelite antall tilgjengelig for bestilling til post og for reservasjon i spesialutsalgene, men det ser ikke ut til at du kan bestille disse for å få de levert til et utsalg nær deg.

Spesialutvalget er tilgjengelig på følgende Vinmonopolutsalg:

StedJin JiJi India Dry GinMakar Cherry GinPortobello Savoury Mediterranean Gin 
Bergen Valkendorfsgaten12812
Hamar1266
Oslo CC Vest12612
Oslo Aker Brygge12812
Sandefjord666
Sandnes Kvadrat12812
Trondheim Valentinlyst12612
Tromsø Langnes 1266
Postkontor666
Totalt:966084

Jin JiJi India Dry Gin

Jin JiJi Indian Dry Gin
Jin JiJi Indian Dry Gin (Bilde: Produsenten)

Dette er en gin fra området rundt Goa. Den inneholder einebær både fra Himalaya og Bulgaria, Tulsi; et duftende blad brukt innen ajurvedisk tradisjon, sort te, kvann, kamille og blant annet cashewnøtter.

Denne kommer i spesialutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 499,60. Det kommer totalt 96 stk av denne til lanseringen.

Makar Cherry Gin

Makar Cherry Gin
Makar Cherry Gin (Bilde: Produsenten)

Dette er en gin jeg var veldig fasinert av første gang jeg fant denne – på Ginfesival i Kjøbenhavn i 2018(?). Makar Cherry Gin er en utpreget gin og likevel tydelig kirsebær. Det var relativt uvanlig med både smaksatt og farget gin ennå da, så disse er veldig tidlig ute med slike “påfunn”.
Denne fikk utmerkelsen World’s Best Flavored Gin i 2019 World Gin Awards. Dette er Makar sin Original Dry Gin hvor modne kirsebær har ligget og trukket sammen med litt rosa pepper. Produsenten kaller det en fruktig høstsmak med eksepsjonell kvalitet. Den har 100% naturlig smak og farge.

Denne kommer i spesialutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 445,00. Det kommer totalt 60 stk av denne til lanseringen.

Portobello Savoury Mediterranean Gin

Portobello Road Savoury Gin
Portobello Road Savoury Gin (Bilde: Produsenten)

Bakgrunnen her er deres vanlige portobello Road Gin. De ønsket å lage en gin med preg av Corsika og har dermed tilsatt bergamott, rosmarin, basilikum og grønne oliven – og så etter destilering tilsatt litt havsalt for å få det rette preget av sjøsprøyt. Duften skal være einer, sitrus og urter – rosmarin mest merket. Smak skal være lett og tørr, litt mindre krydret en duften burde tilsi. Lett preg av salt og oliven. Høres absolutt himmelsk i en dry martini….

Denne kommer i spesialutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 42%. Pris ved lansering er 619,90. Det kommer totalt 84 stk av denne til lanseringen.

Hvordan får du tak i disse ginene fra spesialutvalget?

Det er vanskelig få tak i nye gin i spesialutvalget på Vinmonopolet som kommer 15 november 2021 uten å bo rett ved et spesialutsalg. Men det er et håp: Varer fra spesialutvalget kan du kan faktisk bestille for henting på Posten. Det vil si dersom varen er på lager for postlevering, og det ser ut som det er 6 stk av hver av disse tre på Vinmonopolet for dette. Altså, vær rask!

Her kan du lese mer om Vinmonopolet sine forskjellige utvalg.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.