Herbarium New Forest Gin lansert på Systembolaget

Den 1. mars ble Herbarium New Forest Gin lansert på Systembolaget. Dette er første skritt i en skandinavisk satsning fra Berentsens Brygghus.

Herbarium New Forest Gin ble lansert 6. november 2020 og Berentsens Destilleri har så langt solgt ca. 4000 flasker. Den 1. mars ble denne ginen lansert på bestillingsutvalget hos Systembolaget i Sverige.

Etablering i Sverige

Vårt familiefirma Berentsens Brygghus AS er etablert i 1895 og ledes i dag av 4. og 5. generasjon Berentsen. Vi er spente på mottakelsen i Sverige. Vi har etablert datterselskap i der, da vi har tro på det Svenske markedet. Vi føler det er et ryddig men omfattende arbeid å etablere seg i Sverige, men en gang skal være den første. Vi er foreløpig inne på et fåtall Systembolag og vi vil bevisst bruke tid for å etablere oss. – sier Lovise Berentsen.

Herbarium New Forest Gin Systembolaget
2 generasjoner Berentsen. (Bilde: Bresentsen Brygghus)

Blant ingrediensene i Herbarium New Forest Gin finner man nyutsprungne granskudd og bjørkeblader, som sammen med vårblomster, norske einerbær, nåler fra kystfuru, og sitrus, gir denne ginen et sammensatt smaksbilde av norsk natur og kystlandskap. Man må kunne si at Herbarium New Forest Gin er en feiring og hyllest av den norske naturen, så spørs det om Systembolaget sine kunder ønsker å delta i denne feiringen.

Herbarium New Forest Gin

Hva passer til Herbarium New Forest GIN

Herbarium New Forest GIN er en norsk gin med smaker fra den norske skogen. Den har alt det en klassisk gin skal ha, nemlig einer, sitrus, og lang ettersmak. I ... Les mer

Tonic er neste

Vi har nylig lansert fire typer tonic i 0,33 liter boks, de bærer navnet The Headless Horseman. De kommer i typene Original, Orange Blossom, Rhubarb og Pink Grape.
Vi arbeider nå med vår tonic serie med tanke på lansering på det Svenske markedet, både i dagligvare så vel som uteliv. I disse dager jobbes det med å finne riktige samarbeidspartner for denne lansering. The Headless Horseman tonicene vil også bli lansert i flere land etter hvert, men først ut er Skandinavia.
Vi har en målrettet satsing, med både flere gin, så vel som andre spennende produkter som vil se dagens lys i nærmeste fremtid
, fortsetter Lovise.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.