Aviation gin reklame

Aviation Gin reklame med fantastisk humor

Aviation gin, reklame med glimt i øyet: Visste du at Aviation Gin er laget på einebær som er individuelt høstet for hånd, og at hver eneste flaske er velsignet av en prest? Ikke vi eller…

I januar 2018 kjøpte den canadiske skuespilleren Ryan Reynolds en andel i selskapet bak Aviation Gin. Hva kan en skuespiller bidra med? Ikke bare sin kjendisstatus, men også sine skuespillerevner. På kort tid ble Aviation Gin kjent for sine morsomme reklamevideoer.

Aviation har gjort gin reklame morsomt

Prosessen bak Aviation Gin er kanskje ikke helt slik de beskriver, men det er en veldig god historie.
(Video: Aviation Gin / Youtube)

I forbindelse med at flyselskapet Virgin Atlantic begynte å servere Aviation gin, klarte Renolds å få med seg den ikke helt ukjente eieren av Virgin Atlantic, Sir Richard Branson. Ting kan vel tyde på at de to herrene har en noe forskjellig oppfatning av hva avtalen mellom de to selskapene innebærer.

Ryan Renolds har i alle fall ambisjoner, så får vi se om de til slutt blir enige.
(Video: Aviation Gin / Youtube)

I anledning farsdagen laget Renolds en ginreklame som kanskje tar frem det mange fedre tenker, men ikke tør å si. Drinken heter Vasectomy.

Korona-pandemien er utfordrende for alle, kanskje spesielt for de som har måtte kombinere hjemmekontor med hjemmeskole. Løsningen er Aviation Gin – Homeschool Edition.

Du kan nå kjøpe en flaske Aviation Gin med Ryan Reynolds sin signatur lasergravert på flasken. Regner med at denne blir en hit blant samlere. Selvfølgelig har han laget en reklame for dette også.

Historien om gin

Historien om gin: Fra krig og elendighet til fatlagring og lidenskap

Historien om gin er full av krig og tragedier. I de senere årene har gin gjenvunnet sin gamle storhet. Godt hjulpet av små destillerier og folk med lidenskap og interesse ... Les mer

Mer enn morsom reklame

I et intervju med Fortune Magazine utdyper Reynolds litt om sine motiver for å gå inn på eiersiden i Aviation Gin.

“Jeg bestillte den samme Negronien gang på gang. Jeg skjønte ikke hvorfor akkurat denne var så god”, sier Renolds. “Så fant jeg ut at det var ginnen som var hemmeligheten. Aviation gin. “Da gikk det opp for meg at et var ikke Negronien jeg var ute etter, det var ginen.”

Ryan Reynolds avbildet i forbindelse med Negroni Weekend 2018. (Foto: Aviation Gin / Instagram)

Solgte til Diageo

Aviation American Gin har gjort suksess etter at Renolds gikk inn på eiersiden. Fra 2018 til 2019 ble omsetningen doblet. Høsten 2020 kjøpte Diageo alle aksjene i Aviation American Gin. Kjøpesummen var 610 millioner dollar, noe som tilsvarer omtrent 5,5 milliarder norske kroner.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.