Her er tre enkle og klassiske gin-drinker uten tonic. Gin Rickey, Foghorn og Gin Buck er tre gin-oppskrifter med tre flytende ingredienser som er enkle å lage.
Gin Buck
Buck er en fellesbetegnelse på drinker laget med sprit og ingefærbrus (ginger ale) eller ingefærøl (ginger beer.) Gin-varianten av denne heter naturligvis Gin Buck. Buck-drinkene oppstod, som mange andre drinker, i de glade 20 årene. Disse var populære helt frem til andre verdenskrig. Ingen vet helt hvorfor de ikke kom tilbake etter krigen.
Tipset her er å bruke ginger ale til milde gin og ginger beer til mer smakssterke gin. Her finner du oppskriften på Gin Buck med Opihr Gin og Fentimans Ginger Beer.
Gin Rickey
Dette er en drink som var populær på slutten av 1800-tallet og opp til 1920-tallet. Legenden sier at den stammer fra Shoemaker’s bar i Washington D.C. Dette var et populært sted for medlemmer av kongressen. Den fikk sitt navn etter en oberst som hadde blitt lobbyist etter sin militære karriere.
Her finner du oppskrift på Gin Rickey.
Foghorn
Foghorn er en drink som stammer fra Waldorf-Astoria Hotel i New York. Man kan si at dette er en Gin Buck der sitronsaften er byttet ut med limesaft. Slik sett er det faktisk en blanding av de to ovenstående drinkene. Den lages fortrinnsvis med en Old Tom Gin, men en London Dry Gin går også bra.
Her finner du oppskrift på Foghorn.
Jeg håper dette var en artikkel til inspirasjon for deg som kanskje ikke er så glad i tonic. Det finnes også flere gin-drinker uten tonic, du kan søke etter flere alternativer her.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.