Bobby's Gin på boks

Vi tester Bobby’s Gin på boks

Bobby’s Gin på boks har nå kommet i to varianter. Her får du en krydret Gin og Tonic og en rosa variant med Rose Lemonade og gin. Begge må kjøpes på Vinmonopolet.

La oss starte med hovedrolleinnehaveren, Bobby’s Gin. Den kom på Vinmonopolet i januar 2021. Dette er Nederlandsk gin laget med inspirasjon fra gründeren indonesiske bestefar. Den er full av Nederlandske og Indonesiske krydder. Med dette som bakteppe er vi klare for å åpne de to boksene som står foran oss.

Amplified mixed drink

Felles for disse to er at de kaller seg “Amplified mixed drink” Uttrykket Amplified, eller forsterket som det heter på norsk, kan her brukes om både alkoholinnhold og smak. Alkoholinnholdet er hele 9%. Dette er årsaken til at de ligger i Vinmonopolet sitt bestillingsutvalg. En annen ting de har til felles er at de rommer 250ml, og koster kr 69,50.

Bobby’s Gin & Tonic

Bobby's Gin & Tonic på boks
Bobby’s Gin & Tonic på boks (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Denne sorte og blå boksen har et innhold som overrasket meg litt første gang jeg smakte den. Dette er en Gin og Tonic med litt mer krydder og “futt” enn det vi er vant med på boks. Det hjelper selvfølgelig at alkoholinnholdet er det dobbelte av den vi er vant med i ready-to-drink segmentet. Når ginen i tillegg er stappfull av krydder, så er det mye smak.

Fargen er klar, og her er det akkurat passe med kullsyre. Duften er sitrus, einer, og nellik. Du smaker at dette er en G&T. Koriander og krydder preger smaken. Ettersmaken er det jeg virkelig husker. Oppsummert i ett ord blir det “julekrydder.” Nellik og muskat er de to dominerende. Kinin ligger også igjen, og minner om at dette tross alt er en Gin og Tonic.

Bobby’s Gin & Tonic er en ferdigmikset GT med varmende krydder som passer perfekt til den kalde årstiden.

Bobby’s Gin & Pink Lemonade

Bobby's Gin & Pink Lemonade på boks
Bobby’s Gin & Pink Lemonade på boks. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Akkurat som boksen er også innholdet lys rosa. Dette er en kul farge som ser bra ut i glasset. Duften er av roser og Bobby’s Gin. Roseduften drar tankene mot Rose Lemonade. Når det står Pink Lemonade på boksen så skjønner vi hvor produsenten har hentet inspirasjon fra.

Jeg ble også inspirert, og kommer definitivt til å prøve Rose Lemonade med det vi har av krydrede gin.

Tilbake til innholdet i boksen. Smaken oppfyller forventningene. Her har du krydder fra Bobby’s og roser fra hagen. Sødmen er balansert, og ikke påtrengende. Ettersmaken er roser, krydder, og sitrus.

Bobby’s Gin & Pink Lemonade passer like bra hele året rundt. Det at den ikke inneholder tonic gjør den til et godt alternativ for deg som ikke liker en Gin og Tonic. Krydderpreget gjør at den ikke er en ren pink gin drink, og dermed vil fungere for de som ikke vil ha noe som er veldig søtt. Den vil nok også fungere bra for de som er ute etter sødme, om enn kanskje som en avveksling.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.