Bareksten Seasonal Gin & Tonic Rosmarin og Sitron

Ny Bareksten Seasonal Gin & Tonic: Rosmarin og Sitron

Bareksten Rosmarin og Sitron Seasonal Gin & Tonic er en ny variant av sesong-utgavene til Bareksten Ready to Drink. Her får du rosmarin i fleng.

Duften er preget av rosmarin, sitrus og einer – i den rekkefølgen. Smaken leverer det som nesen annonserer. Med andre ord er det rosmarin, sitrus og einer, men her merker du også kinin. Så lagt er dette en klassisk Gin og Tonic. Ettersmaken er solid rosmarin og litt kinin. Den har en lang, og delvis tørr avslutning.

Som du kanskje har fått med deg er det mye rosmarin her. Misforstå meg rett. Dette er en godt Gin og Tonic på boks, men noen kan nok synes at rosmarinen tar litt over. I så fall vil jeg heller anbefale noen av den andre utgavene av Bareksten Ready to Drink.

Dette er andre utgave av Bareksten Seasonal Gin & Tonic. Den første, med klementin og kanel, kan du lese om her. Seasonal-utgavene er basert på Bareksten Botanical Gin, så råvarene er det i alle fall ikke noe i veien med.

Du får kjøpt disse hos Gulating, og i mange av Meny-butikkene. Finner du den ikke hos din lokale butikk så spør betjeningen om de kan den den inn. Jeg vet at en god del Rema-1000 butikker på Vestlandet også fører disse.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.