Potrofino Dry Gin med Double Dutch Pomegranate and Basil Mixer

Portofino Dry Gin med Double Dutch Pomegranate and Basil Mixer

Portofino Dry Gin med Double Dutch Pomegranate and Basil Mixer passer godt sammen. Resultatet er en eksplosjon av middelhavskrydder mildt dempet av granateple og basilikum.

Her får du en krydret og god drink med mye nytelse. Du kan bruke granateplefrø som du får ferdig renset i velassorterte forretninger, eller skjære en skive av et granateple som smakstilsetning. Basilikum som garnityr dufter nydelig og plukker opp smaken fra mixeren.

Portofino Dry Gin med Double Dutch Pomegranate & Basil Mixer

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • 1/2 skive Granateple eller noen frø
  • 1 kvast Basilikum

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær en skive av granateple og legg dette i glasset.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Pynt med basilikum. Gi bladene ett lite dask for å frigjøre smaken.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.