Isle of Harris Gin og ingefærøl er en smakfull kombinasjon. Isle of Harris Gin, Tundra Alkoholfri Ingefærøl og en limebåt er en perfekt kombo. Særlig når du har lyst på noe som smaker litt mer enn en vanlig Gin og Tonic. Skål!
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Uten at det koster deg noe ekstra.
-
119,00
Spiss skrellekniv med svart nylonskaft, bladlengde 10 cm.
En hendig grønnsakskniv som er smidig og meget lett å jobbe med på kjøkkenet. Skrellekniven blir et bra supplement til de store kokkeknivene i kjøkkenskuffen.
Kan vaskes i oppvaskmaskin men håndvask anbefales.
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
-
114,00
Praktisk sett med to skjærefjeler av BPA-fri plast. Den store skjærefjelen måler 35 x 25 cm. Den lille skjærefjelen måler 25 x 15 cm. Tåler oppvaskmaskmaskin.
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Isle of Harris Gin og ingefærøl
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Isle of Harris Gin
- 8 cl Tundra Alkoholfri Ingefærøl
- Limebåt
Dette trenger du
Pynt med
- Limebåt
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Skjær en båt av lime og stikk denne i glasset
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden ingefærøl og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.