Gin og Tonic med Attåt Distilled Gin

Gin og Tonic med Attåt Distilled Gin

Del med andre ginteresserte:

Gin og Tonic med Attåt Distilled Gin er en nydelig kombinasjon med grapefruktskall. Her har vi brukt Schweppes Indian Tonic, som passer fint til denne.

Gin og Tonic med Attåt Distilled Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk fruktene du skal bruke som garnityr.
  • Skjær en ca 5cm lang stimmel av skallet på frukten
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i strimlen med skall, evt kan du vente med dette helt til slutt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.