Double Dutch og Hayman’s Peach & Rose Cup

Double Dutch og Hayman’s Peach & Rose Cup

Double Dutch og Hayman’s Peach & Rose Cup med Double Dutch Cucumber & Watermelon Mixer er en frisk drink. Jordbær er både superlekkert og godt oppi.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Double Dutch og Hayman’s Peach & Rose Cup

Nøkkelord: Gin & annet

Slik går du frem

  • Snitt opp to-tre jordbær. Ha disse i glasset sammen med isbiter
  • Mål opp gin og mixer. Hell dette i glasset.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Om du ønsker det kan du skjære et snitt i et jordbær og henge det på kanten av glasset.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din drink blitt kald.
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Double Dutch og Hayman’s Peach & Rose Cup med Double Dutch Cucumber & Watermelon Mixer er en frisk drink. Jordbær er både superlekkert og godt oppi.

Likte du denne oppskriften på Double Dutch og Hayman’s Peach & Rose Cup? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.