Brockmans Gin Agave Cut med Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit Soda

Brockmans Gin Agave Cut med Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit Soda

Brockmans Gin Agave Cut med Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit Soda er en frisk, balansert og sommerlig drink som er enkel å lage.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene, er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Anbefales!
Allkniv 10cm Sort nylonhåndtak fra Victorinox
119,00

Spiss skrellekniv med svart nylonskaft, bladlengde 10 cm.   

En hendig grønnsakskniv som er smidig og meget lett å jobbe med på kjøkkenet. Skrellekniven blir et bra supplement til de store kokkeknivene i kjøkkenskuffen.

Kan vaskes i oppvaskmaskin men håndvask anbefales. 

Se mer*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Brockmans Gin Agave Cut med Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit Soda

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Båt av rosa grapefrukt
  • Rosmarin

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke
  • Skjær en båt av grapefrukten
  • Fyll glasset med isbiter
  • Mål opp gin, sukkerlake og mixer. Hell dette i glasset
  • Rør forsiktig
  • Legg i grapefrukten og en kvast rosmarin. Gi den gjerne et dask så duftene kommer bedre frem.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drikken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden mixer og garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes

Likte du denne oppskriften på Brockmans Gin Agave Cut med Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit Soda? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.