Stig Bareksten på Chair

Bareksten – på Chair en helt vanlig torsdag

Stig Bareksten har rett som det er eventer hvor man kan få smakt hans produkter, denne gangen – på en helt vanlig torsdag, «tok han over» Chair i et par timer før åpningstid.

Stig Bareksten har rett som det er eventer hvor man kan få smakt hans produkter, ikke så rent sjelden faktisk. På en helt vanlig torsdag kveld fikk vi nok en strålende opplevelse med hans gin på baren Chair – både Bareksten Botanical Gin og Bareksten Navy Strength Gin. I tillegg ble det for oss et første møte med hans akevitt og absint.

Stig Bareksten produkter på Chair
Stig Bareksten sine produkter på Chair. (Bilde: Anett Finbråten)

Bareksten Takeover

Det hadde seg slik at det i Facebook-feeden vår dukket opp et event der Bareksten skulle «ta over» Chair i noen timer. Chair er en aldeles strålende ginbar midt på Grünerløkka i Oslo. Vi syntes selvsagt dette hørtes bra ut og var ikke sene om å melde oss på.

Kveldens Bareksten-meny på Chair. (Bilde: Anett Finbråten)

Vi kom tuslende inn døren temmelig nøyaktig da det begynte. Vi var strålende «heldige» med plassene siden en venninne av oss allerede hadde holdt av plassene. Vi fikk en nydelig Gin og Tonic mens vi ventet på at alle kom. Samtidig fikk vi også en meny over kveldens spesielle Bareksten-komposisjoner.

Stig Bareksten holdt et svært entusiastisk innlegg om produktene sine, mens vi fikk smake alt som ble omtalt. Vi fikk mange nye tips om hans Botanical Gin. Selv ble jeg ennå mer begeistret over hans Navy Strenght Gin, og innser at vi vel er nødt til å få den inn i samlingen etter hvert.

Intet feil med utvalget på Chair, ca. 120 gin. (Bilde: Anett Finbråten)

Jeg plukket opp en hel del ny info om Bareksten Botanical Gin, så jeg oppdaterte artikkelen vår om den. Ta en titt her om du vil.

Bareksten-Botanical-Gin

Hva passer til Bareksten Botanical Gin

Bareksten Botanical Gin har en blomstret duft med hint av sitrus, lime, kanel og einer. Smaken er tørr og sammensatt, med godt integrerte urter. Dette er en nydelig gin som ... Les mer

Vi kom i snakk med flere bekjente og fikk et par nye bekjentskaper også. I løpet av kvelden hadde vi også en hyggelig prat med hovedpersonen selv. Stig har alltid en god historie på lur.

Dette var ikke første gangen på Chair, og det blir garantert ikke den siste. Stedet et strålende utvalg gin – ca 120 forskjellige. Kveldens spesialdrinker med Bareksten gin var veldig gode. Det samme kan sies om det vi har smagt fra deres faste meny tidligere.

Chair Drinks
Gode drinker på Chair! Til venstre Chair Aviation, til høyre Coriander Gimlet. Begge med Bareksten Botanical Gin. (Bilde: Anett Finbråten)
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.