omtaler av vermut bitter

Vi utvider: Nå også med omtaler av vermut og bitter

Del med andre ginteresserte:

Fra og med i dag vil du også kunne lese omtaler av vermut og bitter på altomgin.no. Vi ønsker å leve opp til navnet vårt. Derfor må vi utvide. Neste skritt er omtale av vermut og bitter, samt flere oppskrifter med disse.

Etter å har lagt ut informasjon om nesten all tonic og mixere som er tilgjengelig for forbrukere i Norge, og mer enn 500 Gin og Tonic oppskrifter, måtte vi finne på noe nytt. Hva er da mer naturlig enn å ta et dypdykk i to andre ingredienser som er vanlige i gincocktails, nemlig bitter og vermut?

Vi har skrevet litt om vermut og bittere tidligere, men ikke så mange omtaler, slik vi har gjort med gin, tonic, og mixere. Etter noen ukers forberedelser lanserer vi nå en egen side for Vermut og Bitter. Her vil du finne produktomtaler med tilhørende oppskrifter.

Her finner du vår nye side om Vermut og Bitter.

Carpano Dry vermut
Carpano Dry vermut. (Bilde: Produsenten)

Litt etter hvert vil vi gå dypere inn og teste forskjellige vermut og bitter opp mot hverandre for å se hvilke som egner seg best til forskjellige ginbaserte drinker.

Vi kan allerede avsløre det noen helt sikkert vet fra før: Noen vermut er så gode at det er synd å blande de med gin. Hva gjør vi da? Jo, vi prøver å finne en gin som kan komplimentere.

Vermut og bitter er to ting som har en lang tradisjon bak seg. Det er mange historier å fortelle. Vi vil gjøre vårt beste for å formidle disse videre.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.