Skagerrak Nordic Dry Gin gull

Skagerrak Nordic Dry Gin tar sitt andre gull i sommer

Del med andre ginteresserte:

Skagerrak Nordic Dry Gin har akkurat blitt tildelt gull i International World Spirit Competition (IWSC). Tidligere i sommer tok de dobbelt gull i kategoriene ”Contemporary” og ”Premium” i konkurransen The Gin Masters.

– At Skagerrak Nordic Dry Gin får nok ett gull er artig, sier Country Manager Holger Gramstad i Arcus, og legger til at det å bli tildelt gull i IWSC anses som en høy utmerkelse i denne bransjen.

Skagerrak Nordic Dry Gin er en klassisk gin, med tydelig preg av einebær og anis, og en distinkt nordisk smaksprofil.

– Vi har prøvd å gjenskape følelsen av å gå langs kysten en kjølig sommerdag, fornemmelsen av lukten av sjø, og bær og blomster som vokser langs kysten. For å gjenskape dette har vi brukt destillater og botaniske elementer man ofte finner i Skagerrak-regionen, blant annet tang, forteller Paulsen.

Skagerrak Nordic Dry Gin er populær langs kysten. Et 60-talls restauranter, og barer langs sørslandskysten har nå satt den på sine drink-kart. Skagerrak Nordic Dry Gin er allerede til salgs i over 500 butikker i Danmark, og fra 4. september vil den stå i hyllene på Vinmonopolet. 

Skagerrak Nordic Dry Gin har vi omtalt tidligere. Dette er en moderne dry-gin med et alkoholinnhold på 44,9. Den ble raskt en favoritt her i huset etter at vi smakte den for første gang på Oslo Ginfestival i 2019. Jeg kan virkelig bekrefte at Arcus her har lykkes i å lage en særegen gin med en distingt kyst-profil. Den egner seg til en mengde forskjellige tonic, og er en gin man kan leke med og dra i mange forskjellige retninger.

Oppskrifter med Skagerrak Nordic Dry Gin

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.