Interiør fra Clockers bar Hamburg

Clockers Bar Hamburg – ett funn for gin elskere!

Del med andre ginteresserte:

Glad i gin? Skal du besøke Hamburg? Da må du ikke gå glipp av Clockers Bar. Og jeg snakker ikke bare om stedet – du må smake Clockers Gin også.

Dessverre besøker jeg ikke lenger Hamburg så ofte som jeg pleide, men hver gang jeg gjør det forsøker jeg å skvise inn et nytt gin sted, eller i alle fall, en ny gin. Denne gangen fikk jeg til begge deler – på samme sted!

Siden jeg bare hadde en kveld til disposisjon hadde jeg planlagt deretter. Da jeg kom til hotellet hadde jeg en ny gin som ventet på meg, takket være Amazon.de. Planen for kvelden var å besøke en bar eller to i bydelen St. Pauli.

I St. Pauli finner man også det kjente Reeperbahn – Hamburgs svar på Amsterdams «red light district» Dette er en del av Hamburg jeg ennå ikke har utforsket. Førsteinntrykket er at området har et temmelig bra utvalg av gode barer og restauranter.

Min første destinasjon for kvelden var 3-Freunde Bar. Til min overraskelse hadde stedet nylig blitt stengt. Heldigvis var det bare to-tre minutters gange til den neste stedet jeg hadde tenkt meg, dermed gikk jeg videre i retning av Clockers Bar.

Historien om gin

Historien om gin: Fra krig og elendighet til fatlagring og lidenskap

Historien om gin er full av krig og tragedier. I de senere årene har gin gjenvunnet sin gamle storhet. Godt hjulpet av små destillerier og folk med lidenskap og interesse ... Les mer

Clockers Bar

Siden jeg hadde gjort litt undersøkelser på forhånd visste jeg at stedet tilbød ginsmaking. Noen barer tilbyr en smaksmeny for folk som kommer og ønsker å smake hva stedet har å tilby. Jeg spurte og fikk vite at de ikke hadde en slik standardmeny, men jeg kunne få smake det jeg ønsket! Altså – intet problem.

Dette kjentes som en god start,så jeg ønsket å smake deres egne produkter. Det var lite informasjon på nett om Clockers gin, så jeg ante ingenting om hva jeg kunne forvente.

Clockers Gin

Min umiddelbare oppfatning er at Clockers gin er den perfekte kombinasjonen mellom einer og søt sitron.

Duften er klassisk einer og sitrus. Det er smaksreisen som gjør Clockers Gin spesiell. Starten handler om einerbær, men straks du begynner å svelge endrer smaken seg til en mild, søt sitron. Avslutningen bikker over mot sitrusoljer og en hint av krydder.

Jeg elsker kreative bartendere. Jeg mener en perfekt Gin & Tonic er vakkert pyntet med ingredienser som ikke bare er estetisk vakre, men også gir aroma og smak som komplementerer ginen og tonicen som blir brukt.

Jeg var skeptisk da en Gin & Tonic uten noe garnityr ble satt foran meg. Det eneste innholdet i glasset var Clockers Gin, Fever Tree Indian Tonic og is. Dette viste seg å være perfekt! Jeg tror det er den beste Gin og Tonic uten garnityr jeg har drukket noen gang.

Jeg måtte ta med en flaske hjem

Selvfølgelig måtte jeg ta med den flaske hjem. Her er mer informasjon:

Clockers Gin

Hva passer til Clockers Gin

Clockers Gin er den perfekte kombinasjonen mellom einer og søt sitron. Duften er klassisk einer og sitrus, men det er smaksreisen som gjør Clockers Gin spesiell. Starten handler om einerbær, ... Les mer

Clockers 3-A-Gin

Neste smak var Clockers 3-A-Gin, en spesiell utgave laget for deres 3-års jubileum. Ved siden av einer er basisen for denne bergamott, mandarin og Constantinople kvede.

Dersom du synes at den ordinære Clockers Gin har litt mye sitronsmak, er 3-A-Gin mer balansert. De forskjellige sitrusnotene spiller utrolig godt sammen. Igjen – dette er en enestående opplevelse.

Pasjon for gin

Jeg må få takke Lena bak bardisken for å gi meg en erfaring jeg vil huske lenge. Det er tydelig at både eierne og de ansatte på Clockers Bar har en pasjon for det de driver med. Det er spennende å møte kompetente mennesker med genuin kunnskap om arbeidsområdet sitt. Dette blir ikke mitt siste besøk på Clockers Bar.


Om Clockers Bar

Navn: Clockers Bar
Addresse: Paul-Roosen-Str. 27, 22767 St. Pauli, Hamburg
Åpningstider: man-tors 19:00 – ca. 01:00, fre-lør 19:00 – ca. 03:00
Webside:
 https://clockers.hamburg/

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.