Bareksten Ready to Drink Spritz

Bareksten Ready to Drink med garnityr

Del med andre ginteresserte:

For noen uker siden testet vi Bareksten Ready to Drink produktene. Selv om dette er Bareksten Gin-cocktails som kan drikkes rett fra boksen så kan de nytes i et glass også. Her er våre forslag til garnityr.

Du kan lese vår omtale av Bareksten Ready to Drink produktene her. Der finner du også linker til en nettbutikk hvor du kan kjøpe disse.

Bareksten Orange Zest Gin & Tonic

Bareksten Ready to Drink GT
Bareksten Orange Zest Gin & Tonic. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Vi starter med en Gin og Tonic. Siden denne er en anelse søtere enn jeg liker min G&T, så har jeg valgt å bruke en appelsinskive som garnityr. Den gir litt mer sitrus og bitterhet. Hvis du vil beholde sødmen, kan jeg anbefale en strimmel appelsinskall. Et tredje alternativ er et par dråper orange bitters, med eller uten garnityr i tillegg.

Bareksten Spritz

Bareksten Ready to Drink Spritz
Bareksten Spritz. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Bareksten Spritz smaker som en mellomting mellom Negroni og Spritz. Appelsinskall er derfor det perfekte garnityr for denne. Stort mer er det ikke å si om denne, men det slår meg at under skisesongen kan gjerne denne få følge av Kvikklunch og appelsin.

Bareksten Mule

Bareksten Gin Mule
Bareksten Mule. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Her har vi en virkelig smaksterk drikk. Jeg ser for meg at dette er en enkel og perfekt kosedrikk foran peisen i den mørke årstiden. Som garnityr til denne har jeg valgt en tørket limeskive og litt friskt limeskall. Sistnevnte runder av ingefærsmaken litt. Ettersom Bareksten Mule er basert på Moscow Mule, er kobberkoppen et naturlig valg å servere denne i.

Bareksten Rhubarb Gin Fizz

Bareksten Rhubarb Gin Fizz
Bareksten Rhubarb Gin Fizz. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Bareksten Rhubarb Gin Fizz er så god alene at den egentlig ikke trenger noe garnityr. Jeg tror at det å erstatte isbitene med frossen rabarbra kan være veldig godt. Dessverre hadde jeg ikke det tilgjengelig må. Det jeg hadde var strimler av tørket rabarbra. Disse gir ikke så mye smak, men de dufter godt og er dekorative. Etter at bildet over ble tatt fant jeg ut at jeg skulle prøve et par dråper med Bareksten Rhubarb Bitter. Dette kan anbefales!

Har du forslag til garnityr eller drinker med Bareksten Ready to Drink produktene?

Bruk kommentarfeltet under. Vi tar gjerne imot forslag.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.