Verdens malaria dag 2019

Verdens Malaria Dag 2019

Hvert år dør 435.000 mennesker av malaria, og det er ca 200 millioner nye tilfeller hvert år. Malaria er en sykdom man kan motvirke og behandle. Dette betyr at ikke alle har tilgang til medisiner eller behandling.

Nå kan man jo lure på hvorfor altomgin.no skriver om dette? Historien om gin og tonic har sin opprinnelse i ønsket om å unngå å få malaria, evt å behandle eksisterende symptomer på malaria. Dette kan du lese mer om her:

Historien om tonic

Hva er tonic? Historien om tonic fra medisin til cocktail

Historien om tonic er fascinerende. Vi kan takke den britiske armeen for dens opprinnelse, og to nederlandske tvillingsøstre for dens seneste utvikling. Hva er tonic Tonic er ikke et komplisert ... Les mer

Hva kan du gjøre?

Du tagge et bilde av en Gin og Tonic på sosiale medier og Fever-Tree Mixers vil da donere penger til bekjempelse av malaria! Bruk gjerne vårt bilde i dag om du ikke har et selv.

Grunnleggerne av Fever-Tree, Charles og Tim bestemte seg for noen år siden å hjelpe til å kjempe mot utbredelsen av malaria. Deres reiser for å jakte på ingredienser til tonicen deres førte dem til områder hvor de tydelig så hvor stort problemet er, og de ønsket å gjøre noe. Kampanjen gjelder fra 22. april til 31. mai – men gjør det i dag på World Malaria Day 2019!

Fever-Tree Mixers støtter organisasjonen “Malaria No More UK” og vil donere 5£ til dem hver gang noen i perioden 22. april til 31. mai 2019 tagger et bilde på sosiale medier med begge taggene: #MalariaMustDie og @FeverTreeMixers. Se detaljer nedenfor. Lik og del – sørg for flere penger til bekjempelsen av Malaria!

verdens malaria dag
For hvert bilde du tagger med @fever-tree og #MalariaMustDie gir Fever-Tree £5 til bekjempelse av malaria. (Bilde: Fever-Tree)

Her har du linker til Fever-Tree Mixers sine sosiale media kontoer:

Fever-Tree sin Instagram konto
Skål og del et Gin og Tonic bilde på Twitter eller Instagram og tagg det med: @FeverTreeMixers and #MalariaMustDie . Tagg en venn eller to så de også blir med.

Fever-Tree sin Twitter konto bruk taggen: @FeverTreeMixers – Del et bilde av en Gin og Tonic, fortrinsvis en du har i hånden.

Fever-Tree sin Facebook konto Svar på posten under med et bilde av deg som tar en skål for bekjempelsen av malaria.

Har du ikke et bilde? Bruk gjerne våre.

Har du ikke et bilde selv av fever-tree tonic i bruk kan du gjerne ta et fra vår instagram konto og dele videre. Men du må huske å tagge med riktige tagger! Du finner instagramkontoen vår øverst til høyre på siden, eller på denne linken. @FeverTreeMixers and #MalariaMustDie

Du kan selvsagt også hvilken som helst annen dag i året støtte organisasjoner som jobber med dette hele tiden med penger.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.