Bareksten boks

Vi tester Bareksten på boks

Bareksten gin kan nå også nytes som ferdigblandet cocktail på boks. Nå finnes det fire varianter av klassiske gin-drinker som kommer på 0,33l bokser. Alle er utviklet i samarbeid med 7 Fjell Bryggeri i Bergen. Alkoholinnholdet er 4%.

Markedet for ferdigblandede cocktails blir stadig større, og vi skjønner hvorfor. De fleste produktene holder høy kvalitet og er praktiske og ha med seg på tur. Det er nok mange som kommer til å ha en ferdigblandet Bareksten i sekken fremover, enten det er på ski på fjellet eller for en tur på stranden. Men du kan selvsagt også servere de i glass og ha i garnityr. Det finner du mer om her.

Bareksten Spritz

Bareksten Spritz
Bareksten Spritz. (Bilde: produsenten)

Bareksten Spritz har en kul, rød farge og middels kullsyre. Den er akkurat passe søt og lett å like. Smaken ligger midt mellom Negroni og Spritz, med klare noter av Campari i ettersmaken. Jeg tenker at å helle denne over i et glass med appelsinskall som garnityr hadde vært veldig godt.

Bareksten Orange Zest Gin & Tonic

Orange Zest Gin & Tonic
Bareksten Orange Zest Gin & Tonic. (Bilde: produsenten)

Bareksten Orange Zest Gin Tonic er en frisk og fruktig Gin og Tonic. Munnfølelsen er rund og velbalansert med noe mer sødme enn man er vant til i en Gin og Tonic. Både sitrus og yuzu er tydelige smaker. Fargen er vannklar. Rett fra boksen er den bedre enn mange GT jeg har fått servert ute. Som med den over så tror jeg at det å servere den i et glass med appelsinskall som garnityr hadde vært veldig godt.

Bareksten Rhubarb Gin Fizz

Bareksten Rhubarb Gin Fizz
Bareksten Rhubarb Gin Fizz. (Bilde: produsenten)

Bareksten Rhubarb Gin Fizz er lys rosa av farge. Smaken er dominert av rabarbra, og er både søt og frisk på en gang. Ettersmaken er tydelig rabarbra, dette henger igjen lenge. Liker du rabarbra, vil du elske denne. Jeg mener at denne neppe ville blitt bedre med garnityr, og at det dermed ikke finnes noe argument for å servere denne i et glass.

Bareksten Mule

Bareksten Mule
Bareksten Mule. (Bilde: produsenten)

Av alle boksene er Bareksten Mule den som sparker mest. Her er det tydelig smak av lime og ingefær. Sistnevnte svinger seg i smaksløkene og ble raskt en av mine favoritter. Fargen er lys grønn. Dersom du ønsker å dempe ingefærsmaken litt kan du servere den i et glass med en liten zest av limeskall.

Konklusjon

Etter å ha smakt meg igjennom alle fire må jeg si at Bareksten Ready to Drink er en serie med gode produkter. Stig Bareksten vet hva han driver med, det at produktet er tappet på boks gjør at produktene ikke bare er gode, men også praktiske å ta med seg.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.