O.P. Anderson Old Tom Gin og tonic er en spennende Gin og Tonic. Double Dutch Indian Tonic Water får frem det beste i O.P. Anderson Old Tom Gin. Dehydrert appelsin gir en krydret og spennende dimensjon til denne drinken.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Rimelig og grei dehydrator med seks brett. Justering av temperatur mellom 40 og 70 grader. 350 watt.
Temperaturkontroll på 40-70 grader og tidsstyring på 1-36 timer. Utstyrt med fem brett.
350 watt.
O.P. Anderson Old Tom Gin og tonic
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Skjær av en stripe av skallet på ca 5 cm med potetskrelleren
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg i appelsinskallet
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Likte du denne oppskriften på O.P. Anderson Old Tom Gin og tonic? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.