Herbie Gin Export og eplejuice

Herbie Gin Export og eplejuice

En Herbie Gin Export og eplejuice er enkel å lage. Den både lukter og smaker kjempegodt. Den ser god ut også.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Isbøtte Issie med lokk og klype 3,0 liter fra Dorre
580,00

Denne isbøtten har en kapasitet på hele 3 liter. Både bøtte og klype kan vaskes i oppvaskmaskin.

Kjøp nå *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Herbie Gin Export og eplejuice

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

Slik går du frem

  • Fyll glasset med is.
  • Mål opp gin og juice. Hell dette i glasset
  • Skjær pene skiver av et rødt eple
  • Legg i epleskivene
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
En Herbie Gin Export og eplejuice er enkel å lage. Den både lukter og smaker kjempegodt. Den ser god ut også.

Likte du denne oppskriften på Herbie Gin Export og eplejuice? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.