Herbie Gin Export med Sparkling Grapefruit Soda er en overraskende god kombinasjon. Jo mer jeg leker meg med Herbie Gin Export, jo mer liker jeg den.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Vakkert Highball Glass fra Orrefors. De dype kuttene i krystallglasset gir glitrende refleksjoner og er en signatur for hele serien Sofiero. Samlingen ble designet av Gunnar Cyrén i 1961, og dette Highball-glasset er en moderne tolkning av seriens tidligere tidløse glass og vaser. Krystall. Kapasitet: 41cl. Høyde: 15cm.
Herbie Gin Export med Sparkling Grapefruit Soda
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Herbie Gin Export
- 8 cl Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit Soda
- Båt av rosa grapefrukt
- Rosmarin
Dette trenger du
Pynt med
- Båt av rosa grapefrukt
- Rosmarin
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Skjær en båt av grapefrukten
- Fyll glasset med isbiter
- Mål opp gin og mixer. Hell dette i glasset
- Legg i grapefrukten og en kvast rosmarin. Gi den gjerne et dask så duftene kommer bedre frem.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drikken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden mixer og garnityr
Likte du denne oppskriften på Herbie Gin Export med Sparkling Grapefruit Soda? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.