French Kiss med Kimerud Gin

French Kiss med Kimerud Gin

Del med andre ginteresserte:

French Kiss med Kimerud Gin gir en Champagne-cocktail med en mild sødme fra Kimerud Raspberry Elixir. Her er en god cocktail for deg som synes en French 75 blir for syrlig, men ikke helt vil ha det for søtt heller.

Du kan selvsagt balansere sødme og tørrhet også med den musserende du velger å blande dette med. Lag alltid en liten test i et glass først så du er sikker på å få noe du liker. Du vil vel og at evt gjester skal like det de får.

Vi brukte ingen pynt på denne, men du kan fint bruke bringebær eller en liten urtekvast om du har. Både bringebær, mint og sitronmelisse fungere bra i en French Kiss med Kimerud Gin.

French Kiss med Kimerud Gin

Nøkkelord: French Kiss

Beskrivelse

Ingredienser

  • 2 cl Kimerud Gin
  • 2 cl Kimerud Raspberry Elixir
  • Musserende vin Topp opp med Champagne, prosecco, cava eller lignende

Dette trenger du

  • Kimerud Gin
  • Kimerud Raspberry Elixir eller en annen kirsebær likør, saus eller saft
  • Musserende vin Champagne, prosecco, cava eller lignende
  • Champagneglass
  • Målebeger

Pynt gjerne med

  • Bringebær mint eller sitronmelisse om du har.

Slik går du frem

  • Mål opp gin og likør i glassene. Skal du lage til mange kan du måle opp i en mugge og sette kaldt til du skal bruke det.
  • Før gjester kommer teller du opp glass og bruker måleglass for å få rett menge i glassene, iallefall til du har fått følelsen med hvor mye det skal være i glasset. Måling er særlig viktig om du ikke har bare like glass.
  • Nå kan du toppe opp med boblene og pynte glassene om du ønsker etterhvert som gjestene kommer – og ønske velkommen.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.