Fjæra Gin med nyperose-sirup

Fjæra Gin med nyperose-sirup

Fjæra Gin med nyperose-sirup er en cocktail ganske lik Clover Club. Her skifter du ut bringebærlikør og sukkerlake med hjemmelaget nyperosesirup.

Fjæra Gin med nyperose-sirup er en cocktail som åpner nye sider ved Fjæra Rose Gin. Grunnen til at jeg valgte akkurat denne ginen til denne cocktailen er selvsagt at den inneholder nyeprose. Du får fremhevet en annen del av Fjæra enn det du er vant til fra for eksempel en Gin og Tonic.

Clover Club inneholder også syre i form av sitronsaft, og her kan du balansere smakene gjennom å øke eller minske mengden sitronsaft og sirup.

Lurer du på hvordan du får tak i nyperosesirup, kan du finne oppskrift her.

Fjæra Gin med nyperose-sirup

Nøkkelord: Andre

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten og alle de andre ingrediensene unntagen isen i shakeren og rist som en gal i ca 30 sekunder. Dersom du bruker en Boston shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når eggehviten blir stiv.
  • Når eggehviten har blitt stiv har du i 3-4 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
  • Dobbeltsil cocktailen over i glasset. Om ikke nok /all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.