Brygga Old Tom Gin med Ingefærøl.

Brygga Old Tom Gin med Ingefærøl

Del med andre ginteresserte:

Brygga Old Tom Gin med Ingefærøl er et smakfullt alternativ til en Gin og Tonic. Thomas Henry Ginger Ale og stjerneanis som garnityr passer veldig bra til denne ginen.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Brygga Old Tom Gin med Ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Beskrivelse

Pynt med

  • Stjerneanis

Slik går du frem

  • Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ha i stjerneanisen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden ingefærøl og garnityr. Vær oppmerksom på at stjerneanis avgir mye smak over tid.
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Brygga Old Tom Gin med Ingefærøl er et smakfullt alternativ til en Gin og Tonic. Thomas Henry Ginger Ale passer veldig bra til denne ginen.

Likte du denne oppskriften på Brygga Old Tom Gin med Ingefærøl? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
(Visited 5 times, 1 visits today)
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.