London Cocktail Week 2019

London Cocktail Week 2019

Del med andre ginteresserte:

London Cocktail Week 2019 er rett rundt hjørnet. Liker du London? Liker du cocktails og uteliv? Da er det bare å bestille billetter.

Denne artikkelen er ikke objektiv. Jeg elsker London! Det er rett og slett min favorittby. Som du kanskje allerede har skjønt, så liker jeg gin minst like godt som London. Sa noen London Dry Gin?

Hva er London Cocktail Week?

Vi kan begynne med noen tall:

Festivalen varer i 10 dager. Mer enn 30 utstillere har stands på The Old Truman Brewery. Her var mer enn 25.000 mennesker innom i fjor. I tillegg til dette er det flere enn 300 barer rundt om i hele London som serverer deg sin signaturcocktail for kun £6. I tillegg til at dette er det 62 eventer som krever egen påmelding. Alt dette koster kun £10. I år er den 10 gangen at festivalen arrangeres.

London Cocktail Week 2019
Under London Cocktail Week skjer det noe hele tiden rundt om i London.

London Cocktail Week 2019

London Cocktail Week 2019 arrangeres i perioden 4-13 oktober. Mer informasjon finner du på https://drinkup.london/cocktail-week/.

Bartendere i aksjon under London Cocktail Week.

Hva med gin?

Slapp av. Alle de store gin-merkene er representert. I tillegg er har både Schweppes og Fever-Tree store stands. Monkey 47 og Sipsmith har hatt kjempebra stands tidligere. Hiv deg på en masterclass. Da har anledning til både å smake og å lære noe nytt.

Fra Schweppes sin kjempestand i 2016.

Noen gode råd

Kom tidlig! London Cocktail Week er kjempepopulært. Hvis du har lyst til å ha tid til å prate med de som står på stand så bør du være blant de første som dukker opp. På kvelden, og i helgene, er det stappfullt.

Planlegg hvor du har lyst til å gå. Drink-Up London har en egen app hvor du kan lese om alle stedene som er med, og om hvilken cocktail de serverer til £6. Med mer enn 300 serveringssteder lønner det seg å planlegge.

London er en by full av muligheter. Sjekk vår London-opplevelser for gode ideer.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.