Gulating Nyheter om gin oktober 2022

Nyheter om gin & sånn – Oktober 2022

Del med andre ginteresserte:

I oktober 2022 utgaven av Nyheter om gin & sånn kan du blant annet lese at Gulating kjeden er konkurs og at London Cocktail Week utvider kraftig i år.

Gulating gruppen er konkurs – Butikkene lever videre

Gulating i Ski gin tonic
Marius Sæthre, innehaver av Gulating Ølutsalg i Ski Storsenter. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Gulating gruppen har begjært konkurs. Etter å ha slitt i lengre tid var det ikke mulig å drive videre med tap. På mandag var det klart at videre finansiering ikke var mulig å få til.

Alle enheter er frittstående. Dette betyr at de ikke blir berørt av konkursen. Dette gjelder både butikkene og pubene. Det kan bli mindre endringer i vareutvalget, alt kommer an på om franchisetakere og leverandører blir enige om videre kundeforhold. Selve Gulating-navnet eies av konsernet, noe som betyr at det blir en del av bobehandlingen. Et fremtidig navnebytte er dermed ikke umulig.

Marius Sæthre, innehaveren av Gulating Ølutsalg i Ski Storsenter, sier til Østlandets Blad at han holder åpent som vanlig.

Double Dutch lanserer Pink Grapefruit Soda

Double Dutch Pink Grapefruit Soda
Double Dutch Pink Grapefruit Soda. (Bilde: Produsenten)

Double Dutch har akkurat lansert en ny grapefruktsoda. Vi har selvfølgelig smakt den, og er i full gang med testing og oppskrifter. Smaken? Jo, frisk grapefrukt forsiktig avrundet med litt lime. Den passer perfekt til mange gin. Denne kan kjøpes hos Lille Promille og i utvalgte butikker. Se vår liste over forhandlere.

London Cocktail Week er tilbake

London Cocktail Week 2022
London Cocktail Week 2022. (Bilde: London Cocktail Week)

Som i fjor går festivalen over to helger, i perioden 13-23 oktober. Det er over 300 barer over hele London som deltar i år. Nytt i år er at det blir fire mindre Cocktail Villages i London, hver med sine egne temaer og arrangementer. Mer informasjon finner du her.

Det var det vi rakk av nyheter om gin & sånn i oktober 2022.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.