Jordbær Alexander med The Botanist gin

Jordbær Alexander med The Botanist Gin

Del med andre ginteresserte:

Jordbær Alexander med The Botanist Gin er nydelig om du er som meg, og liker søtt, rundt og fyldig. Denne kan fint brukes i stedet for dessert!

En Alexander skal ha like deler gin, likør og fløte. Alexander skal egentlig lages med kakaolikør, men om det er jordbær eller kirsebær likør du har, går det helt fint å bruke.

Her får du en lekker en med jordbærsmak. Vil du ha mye jordbærsmak øker du innholdet av jordbærlikøren, eller bruker litt mindre fløte.

Jordbær Alexander med The Botanist Gin

Nøkkelord: Andre

Beskrivelse

Ingredienser

  • 3 cl The Botanist Gin
  • 3 cl Bols Jordbærlikør
  • 3 cl Fløte Kremfløte, eller matfløte om du ønsker en lettere versjon.

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Legg en isbit eller to i cocktailglasset sammen med vann for å kjøle det ned.
  • Ha alle ingrediensene i cocktailshakeren sammen med noen isbiter og rist godt i ca 20 sekunder. Da vil fløten bli litt tykkere og gi en fyldig drink.
  • Tøm vannet med is ut av cocktailglasset.
  • Sil cocktailen over i glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.