Jordbær Alexander med The Botanist Gin er nydelig om du er som meg, og liker søtt, rundt og fyldig. Denne kan fint brukes i stedet for dessert!
En Alexander skal ha like deler gin, likør og fløte. Alexander skal egentlig lages med kakaolikør, men om det er jordbær eller kirsebær likør du har, går det helt fint å bruke.
Her får du en lekker en med jordbærsmak. Vil du ha mye jordbærsmak øker du innholdet av jordbærlikøren, eller bruker litt mindre fløte.
Jordbær Alexander med The Botanist Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 3 cl The Botanist Gin
- 3 cl Bols Jordbærlikør
- 3 cl Fløte Kremfløte, eller matfløte om du ønsker en lettere versjon.
Dette trenger du
- The Botanist Gin
- Bols Jordbærlikør
- Fløte
- Shaker
- Cocktailsil
- Cocktailglass
- Målebeger
- Isbiter
Slik går du frem
- Legg en isbit eller to i cocktailglasset sammen med vann for å kjøle det ned.
- Ha alle ingrediensene i cocktailshakeren sammen med noen isbiter og rist godt i ca 20 sekunder. Da vil fløten bli litt tykkere og gi en fyldig drink.
- Tøm vannet med is ut av cocktailglasset.
- Sil cocktailen over i glasset.