17 mai drinker Hayman’s Peach & Rose Cup Royale

Hayman’s Peach & Rose Cup Royale

Hayman’s Peach & Rose Cup Royale er den ideelle velkomstdrink på 17 mai og andre festlige anledninger. Den er smakfull, enkel å lage, og kan til og med forberedes i god tid før gjestene kommer. Alt du trenger er Hayman’s Peach & Rose Cup og Lykkebobler eller en annen musserende vin. Om du ønsker, kan du pynte med en jordbær.

Dersom du skal lage dette til mange kan det lønne seg å måle opp ginlikøren i glassene på forhånd. Dette er særlig viktig om du ikke har bare like glass. Det er en fordel om alle ingrediensene er kalde. Når gjestene kommer, er alt du trenger å gjøre å toppe opp med Lykkebobler.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Hayman’s Peach & Rose Cup Royale

Nøkkelord: Gin Royale

Slik går du frem

  • Før gjester kommer teller du opp glass og bruker måleglass for å få rett mengde i glassene, iallfall til du har fått følelsen med hvor mye det skal være i glasset. Måling er særlig viktig om du ikke har bare like glass.
  • Nå kan du toppe opp med boblene etterhvert som gjestene kommer og ønske velkommen.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Hayman’s Peach & Rose Cup Royale er en ideell velkomstdrink på 17 mai. Den er smakfull, enkel å lage, og kan forberedes før gjestene kommer.

Likte du denne oppskriften på Hayman’s Peach & Rose Cup Royale? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.