Gin and It med Oslo Håndverksdestilleri Tropical Gin

Gin and It med Oslo Håndverksdestilleri Tropical Gin

Gin and It med Oslo Håndverksdestilleri Tropical Gin er ikke noen vanlig versjon av denne cocktailen. Her er det nemlig tropiske smaker som dominerer.

Vi har byttet ut rød, søt vermut med rosé-vermut, og det velkjente appelsinskallet med en båt mango. Resultatet er en klassisk gincoctail med en tropisk vri.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene, er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Anbefales!
Allkniv 10cm Sort nylonhåndtak fra Victorinox
119,00

Spiss skrellekniv med svart nylonskaft, bladlengde 10 cm.   

En hendig grønnsakskniv som er smidig og meget lett å jobbe med på kjøkkenet. Skrellekniven blir et bra supplement til de store kokkeknivene i kjøkkenskuffen.

Kan vaskes i oppvaskmaskin men håndvask anbefales. 

Se mer*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Daloplast Skjærefjel 2 stk
114,00

Praktisk sett med to skjærefjeler av BPA-fri plast. Den store skjærefjelen måler 35 x 25 cm. Den lille skjærefjelen måler 25 x 15 cm. Tåler oppvaskmaskmaskin.

Se mer*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin and It med Oslo Håndverksdestilleri Tropical Gin

Nøkkelord: Gin & It

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann
  • Fyll røreglasset med is
  • Mål opp gin og de andre ingrediensene. Hell dette i røreglasset
  • Rør i 20 sekunder
  • Tøm glasset. Rist ut vannet
  • Sil væsken over i glasset
  • Legg i appelsinskallet
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Gin and It med Oslo Håndverksdestilleri Tropical Gin er ingen vanlig versjon av denne cocktailen. Her er det tropiske smaker som dominerer.

Likte du denne oppskriften på Gin and It med Oslo Håndverksdestilleri Tropical Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.