vidda tørr gin masters

Vidda Tørr Gin gjør det igjen: Vinner sin andre Master i 2020

Del med andre ginteresserte:

Vidda Tørr Gin fra Oslo Håndverksdestilleri har akkurat vunnet en master-tittel i The Travel Retail Masters 2020. Dette er andre gangen i år at Vidda vinner en Master-tittel.

The Gin Masters konkurransen arrangeres hvert år av det verdensledende bransjemagasinet The Spirit Business. I juli ble Vidda Tørr Gin kåret til verdens beste gin med tittelen Gin Master. Den gangen laget også NRK en reportasje: Oslo-gin blant verdens beste. For å bli kåret til Master må man oppnå toppscore fra samtlige dommere i blindsmakingen.

Det samme bransjemagasinet arrangerer også konkurransen The Travel Retail Masters, som kårer de beste produktene som selges på tax-free. I kategorien for gin klarte Vidda det kunststykke å vinne Master-tittelen igjen.

vidda tørr gin master
Vidda Tørr Gin fra Oslo Håndverksdestilleri.
(Bilde: OHD)

-Det som gjør seieren helt spesiell er at vi lager gin utelukkende med vekster som vokser vilt i Norge. Vi bruker med andre ord ikke mange av de klassiske gin-krydderne som du finner i alle andre gin. Når vi lanserte Vidda, var dette den første ginen i verden uten sitrus. Sitrustonen i Vidda henter vi isteden fra furuskudd og einebærene, sier salgs- og markedssjef hos Oslo Håndverksdestilleri Frederik Dahl.

-Vi har allerede sett store resultater fra The Gin Master seieren i sommer. Nå er jo ikke tax-free salg det helt store om dagen, men når vår Norwegian Wood vodka mottok en gullmedalje i samme konkurranse i fjor resulterte det i internasjonal distribusjon for denne. Vi er derfor veldig spente på hva vårt lille destilleri kan oppnå i denne kanalen i fremtiden.

Vidda Tørr Gin Masters 2020

Vidda Tørr Gin har vunnet Gin Master

Vidda Tørr Gin er den første norske gin som har vunnet tittelen Gin Master, og det i ginens hjemland. Oslo Håndverksdestilleri har begått et mesterstykke med Vidda Tørr Gin. De ... Les mer

Utvider staben

Covid-19 har bydd på andre muligheter for destilleriet ved Alna-elven i Oslo. De var allerede i mars i gang med å produsere håndsprit og har produsert store menger av dette det siste halvåret. Når har de utvidet både lokalet og staben for å kunne opprettholde denne produksjonen samtidig som etterspørselen etter Vidda har økt svært kraftig etter verdensmester tittelen.

Her kan du lese vår omtale av Vidda Tørr Gin.

Cover bilde: Espen Tollefsen, daglig leder. Matt Ensor, destillatør. Frederik Dahl, salgs- og markedssjef. Grim Sjøstedt, Alt-mulig mann.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.