Hendrick's-slipper ny limited edition Neptunia Gin i Norge 4 mai 22

Hendrick’s slipper ny limited edition i mai 2022: Neptunia Gin

Del med andre ginteresserte:

Hendrick’s slipper en ny limited edition, Hendrick’s Neptunia, i Norge 4 mai 2022. Dette er en ny gin fra Leslie Gracie sitt “Cabinet of Curiosities” og har en umiskjennelig karakter av kystnære litt saltlige noter.

Her er det brukt strandvekster fra Ayshire-kysten ved Glasgow. Dette gir en utpreget marin profil med salte og myke havtoner. Ut over de klassiske Hendricks’ske preget med rose og agurk har Master destiller Leslie Gracie her brukt 11 lokale vektster. Deriblant finner vi kysttimian og tang, men også sitrus og pepper som er med å skape ginenens unike karakter og dype smaksprofil. Neptunia gin har vært tilgjengelig siden midten av mars i andre deler av verden. I Sverige kom den på systembolaget 22. april 2022.

Hendrick’s samarbeid med Project Seagrass

I forbindelse med Hendrick’s Neptunia lanseringen har Hendricks inngått et samarbeid med Project Seagrass for å være med å beskytte og bevare sjøgress og tang bestanden rundt om i verden. De vil være med å påvirke og informere om den viktige rollen tang og sjøgress har for mat og miljø.

Hendrick’s Neptunia anbefalinger

Neptunia-Fizz Hendrick's ny limited edition Neptunia Gin
Neptunia Fizz

Smakene i Neptunia passer til mange drinker, og Hendricks har laget noen forslag slik at vi allerede i dag kan begynne å glede oss. Du kan selvsagt bruke den i en Gin & Tonic, men også Gimlet og Gin Fizz fremheves som strålende kombinasjoner.

For å lage Neptunia Fizz trenger du:

  • 5cl Hendrick’s Neptunia Gin
  • 2,5 cl ferskpresset limejuice
  • Is
  • Soda
  • Agurksiver

Slik gjør du: Mål opp alle ingrediensene i et stort highball glass fylt med is. Rør lett om, topp opp med soda og legg i agurkskivene. Server og nyt!

Vil du heller forsøke en Gin & Tonic er Fever-Tree Mediterranean Tonic Water og enten agurk eller sitronskall et godt tips. Følg med fremover for flere tips om Hendrick’s nye limited edition Neptunia Gin som blir tilgjengelig i mai 2022 i Norge.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.