Koskenkorva Apple

Koskenkorva Apple

Koskenkorva Apple er en eplelikør som passer godt i en gin-drink. Den er nydelig med gin og ingefærøl, og gir en frisk smak til cocktails.

Personlig forbinder jeg Koskenkorva med vodka, og ikke helt fått med meg de andre produktene de har. Koskenkorva Apple er en av mange smaksatte likører fra Koskenkorva. De har smaker som ingefær, skogsbær, fersken, sitron, og salmiakk. Disse har alle en relativt lavt alkoholprosent på 21%. Mange tenker nok først og fremst på disse som shots, men de kan også være egnet som smakstilsetning i drinker.

Koskenkorva produktene produseres i den lille byen Koskenkorva i Finland, og det kan virke som de fleste som bor der er involvert på en eller annen måte. Koskenkorva anses nok som Finlands offisielle alkohol, og de har også et besøkssenter med museum, smaksmuligheter og åpne saunakvelder om sommeren. Hele opplegget ser faktisk veldig kult ut.

Duft- og smaksnotater

Nesen plukker opp en konsertert duft av epler. Sødmen i duften kan minne litt om sukkerbete. Smaken er av rene epler, med en underliggende sødme. Alkoholen kjenner man ikke. Ettersmaken er ren og klar, og kan minne litt om ettersmaken man får av ren appelsinjuice.

Koskenkorva Apple

Nøkkelord: Likør
Type: Likør
Land: Finland
Produsent: Anora Group
Alkoholstyrke: 21%
Farge: Matt gulgrønn
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

  • Vodkabase
  • Vann
  • Eple

Duft

  • Modne Epler

Smak

  • Eple

Ettersmak

  • Eple
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Koskenkorva Apple er en eplelikør som passer godt i en gin-drink. Den er nydelig med gin og ingefærøl, og gir en frisk smak til cocktails.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Koskenkorva Apple

Produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.