Bareksten Experience Room

Bareksten Experience Room åpner i Bergen

Del med andre ginteresserte:

Bareksten Experience Room åpnet fredag 26 august. Vi tok en prat med Stig Bareksten for å høre mer om hva publikum kan forvente.

Mange har vært i Bergen og tenkt at det hadde vært gøy å besøke OSS Distillery, stedet hvor Stig Bareksten lager sine magiske drikker. Mange har også funnet ut at det er et stykke unna Bergen by, destilleriet ligger nemlig bare et stenkast fra Flesland Flyplass. I praksis har derfor kun hardcore-entusiaster satt seg i en taxi for å besøke stedet.

Fra fredag 26 august 2022 ble det lettere å bli bedre kjent med Bareksten-produktene i Bergen. I Frescohallen, som holder til i de historiske lokalene til Bergen Børs, åpner Bareksten Experience Room. Vi tok en prat med Stig for å få høre litt om hva dette er.

Inngangen til Bareksten Experiense Room
Inngangen til Bareksten Experiense Room. (Bilde: Ole Kristian Olsen)

Stig, fortell litt om konseptet.
Dette blir et sted hvor man kan komme for å smake Bareksten-produktene og å lære litt om hvordan de lages, og om hvordan de også kan brukes. Alle detaljene er ikke klare ennå, men vi vil ha faste, ukentlige smakinger på torsdager og fredager.

I tillegg vil man kunne bruke lokalet for fester, selskaper, firmatilstelninger og så videre. Det er en kapasitet på 40 personer, noe som gjør at det blir et intimt sted hvor man får kontakt med alle.

Hva er tanken bak å åpne et slikt sted i Bergen?
Vi har innsett at det er for langt opp til destilleriet. Det er kun de aller ivrigste som tar turen opp dit. Det vil selvfølgelig fortsatt være mulig, men dette stedet gjør at vi kan møte flere. Her skal folk kunne ta med seg noen venner og oppleve gode smaker i flotte omgivelser.

Hva slags opplevelser vil dere tilby?
I tillegg til de faste smakingene vil det være mulig å booke egne smakinger, Gin og Tonic masterclass, samt noe vi kaller cocktailsafari. De to sistnevnte innebærer at man lære det grunnleggende som skal til for å lage en Gin og Tonic eller en cocktail.

Det er ingen tvil om at vi må til Bergen igjen.

Praktisk informasjon

Adresse: Vågsallmenningen 1, 5014 Bergen
Web: https://frescohallen.no/bareksten
Facebook: https://www.facebook.com/barekstenexp
Instagram: https://www.instagram.com/barekstenexperience

Her kan du lese mer om alle Bareksten gin og Bareksten tonic og mixere.

Alle bilder: Fotograf Ole Kristian Olsen

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.