Coffee Alexander med Cruxland Gin

Coffee Alexander med Cruxland Gin

Coffee Alexander med Cruxland Gin kan du servere ved siden av eller i stedet for dessert. Denne cocktailen fungerer nydelig som en søt avslutning på middagen.

En Alexander består av like deler av tre ingredienser: Gin, likør og fløte. Egentlig lages en Alexander med kakaolikør, men denne varianten med kaffelikør ble svært god. Dersom du heller vil ha kakaosmaken bytter du ut med kakaolikør i oppskriften, med samme mengdeforhold.

Coffee Alexander med Cruxland Gin

Nøkkelord: Andre

Beskrivelse

Ingredienser

  • 3 cl Cruxland Gin
  • 3 cl Kaffelikør
  • 3 cl Fløte Kremfløte, eller matfløte om du ønsker en lettere versjon.

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Legg en isbit eller to i cocktailglasset sammen med vann for å kjøle det ned.
  • Ha alle ingrediensene i cocktailshakeren sammen med noen isbiter og rist godt i ca 20 sekunder. Da vil fløten bli litt tykkere og gi en fyldig drink.
  • Tøm vannet med is ut av cocktailglasset.
  • Sil cocktailen over i glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.