Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Frisk GT med Harahorn Gin
Drink type:
GT
Tilbredning:
5
minutes
minutes
Total tid:
10
minutes
minutes
Ingredienser
4
cl
Harahorn Gin
8
cl
Double Dutch Indian Tonic Water
Båt av rosa grapefrukt
Rosmarin
Dette trenger du
Målebeger
Kniv
Isbiter
Grapefrukt
Rosmarin
Harahorn Gin
Double Dutch Indian Tonic Water
Pynt med
Båt av rosa grapefrukt
Rosmarin
Instruksjoner
Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
Skjær en båt av grapefrukten og legg denne i glasset
Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
Stikk en kvast rosmarin i glasset
Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic