Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin
Drink type:
GT
Tilbredning:
5
minutes
minutes
Total tid:
5
minutes
minutes
Ingredienser
4
cl
Harahorn White Lemon Gin
8
cl
Fever-Tree Elderflower Tonic Water
Skall av rosa grapefrukt
Rabarbra
Blåbær
Dette trenger du
Harahorn White Lemon Gin
Fever-Tree Elderflower Tonic Water
Målebeger
Copa glass
Potetskreller
Grapefrukt
Blåbær
Rabarbra
Isbiter
Pynt med
Skall av rosa grapefrukt
Rabarbra
Blåbær
Instruksjoner
Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
Legg i tre blåbær. Klem gjerne minst en av de slik at du får ut litt saft.
Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
Riv av en strimmel rabarbra og legg den pent på toppen av isen.
Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr