Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Gin og Tonic med Harahorn Gin og grapefrukt
Drink type:
GT
Gin og Tonic med Harahorn Gin og grapefrukt er en frisk variant av en Gi&T med Harahorn Gin. Grapefrukt får virkelig frem smakene i ginen. (Oppskrift: Pål Bagge Skar)
Tilbredning:
5
minutes
minutes
Total tid:
10
minutes
minutes
Ingredienser
4
cl
Harahorn Gin
8
cl
The Headless Horseman original indian tonic water
Båt av rosa grapefrukt
Dette trenger du
Målebeger
Kniv
Skjærefjel
Isbiter
Grapefrukt
Harahorn Gin
The Headless Horseman original indian tonic water
Pynt med
Båt av rosa grapefrukt
Instruksjoner
Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
Skjær en båt av grapefrukten og legg denne i glasset
Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic