Hvordan bruke denne siden altomgin.no

Start her: Hvordan bruke denne nettsiden

Del med andre ginteresserte:

Velkommen til altomgin.no. Her finner du masse informasjon og gin, tonic og andre mixere, vermut, bittere, og garnityr. Du finner også artikler om produsenter, samt produktnyheter og oppskrifter.

Her følger en kort introduksjon til menypunktene du finner øverst på siden.

Finn din gin

Lurer du på hva som passer til ginen du akkurat har kjøpt? Har du lyst til å vite mer om produktet eller trenger litt inspirasjon til gode drinker? Da er dette stedet å starte.


Finn-din-tonic

Hvilken gin passer til din tonic? Hvilken mixer skal du velge hvis du vil ha noe annet enn tonic? Hva slags garnityr passer til din tonic? Alle svarene finner du her.


Finn-din-vermut-eller-bitter

Hva er den beste vermut for en Dry Martini? Hvilken bitter skal jeg velge til Negroni? Her finner du informasjon og oppskrifter med vermut og bitter.


Finn-oppskrift

Her finner du hundrevis av oppskrifter på alt fra klassiske Gin og Tonic og Dry Martini, til Red Snapper og alkoholfrie alternativer. Det er egne sider for de mest vanlige drinkene.


Opplevelser-ogf-produsenter

Har du lyst til å besøke et destilleri eller gå på et foredrag? Lurer du på hva som skjer på World Gin Day eller hvor det finnes en god ginbar? Har vi vært der så har vi skrevet om det her.


Ginskolen

Lurer du på hvordan du laget en god Dry Martini eller hvor mye tonic det skal være i en Gin og Tonic? Vil du vite hvor London Dry Gin har fått navnet sitt fra? Her finner du informasjon om alt du lurer på.


Nyheter

Her har vi smalet store og små nyheter om gin og alt som hører med.


Polslipp

Her finner du informasjon om kommende slipp på Vinmonopolet. Du finner en bred omtale om hver enkelt gin, noe som gjør det litt enklere å velge en du tror du kommer til å like.


Om-altomgin.no

Hvem er vi? Hva gjør vi? Hvordan kan du kontakte oss? Her finner du svarene.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Del med andre ginteresserte: