En klassisk Gin og Tonic med Portofino Dry Gin lager du med en nøytral tonic. Fever-Tree Premium Indian Tonic Water er et godt valg. Sammen med sitronskall og rosmarin gir dette en Gin og Tonic som lar ginen skinne. Litt stjerneanis er prikken over i’en.
Klassisk Gin og Tonic med Portofino Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Portofino Dry Gin
- 8 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Sitronskall
- Rosmarin
Dette trenger du
Pynt med
- Sitronskall
- Rosmarin
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten og urtene du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Stikk en kvast rosmarin i glasset
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.